Britský účetní software na náš trh. - Hromek, M.
Vstup zahraničného účtovného programového vybavenia do Česko-Slovenska. Stručný popis systémov. Filozofia systému IAS (Integrated Accounting System) britskej firmy CODA. Komplexnosť, integrovanosť a vecný rozsah systému. Použiteľnosť systému v ČSFR.