Jde o peníze. Reforma účetnictví podnikatelských subjektů v ČSFR. - Kosina, R.
Informácia o pripravovanom novo poňatom účtovníctve podnikateľských subjektov orientovanom na poskytovanie pohľadov na finančnú situáciu z hľadiska rôznych používateľov. Orientácia tohto účtovníctva na úpravy zodpovedajúce európskemu trendu. Charakteristika hlavných zmien účtovníctva. Smerovanie na tzv. finančné (základné) účtovníctvo s uvedením nevyhnutných väzieb na účtovníctvo nákladové (vnútropodnikové). Náčrt novej štruktúry výkazov.