Za vyšší úroveň zpráv ověřovatelů [auditorů]. - Schiffer, V.
Písomná správa ako súčasť činnosti práce audítorov. Význam, poslanie, obsah a forma tejto správy. Prehľad potrebných častí podľa vyhlášky FMF č. 63/1989 Zb. Potreba metodických pomôcok, najmä na podrobnejšie vypracovanie jednotlivých požiadaviek.