Úpravy účetnictví rozpočtových a příspěvkových organizací od roku 1991. - Eminger, J.
Prehľad nových právnych predpisov o finančnom hospodárení rozpočtových a príspevkových organizácií v roku 1991 v ČSFR. Potreba zavedenia úprav účtovníctva. Príklady jednotlivých procesov účtovania.