Zweimonatsbilanzen der Banken.
Bilancia 6 najväčších nemeckých bánk po 2-mesačných obdobiach (Deutsche Bank, Dresdner Bank, Commerzbank, Bayerische Hypotheken- und Wechsel-Bank, Bayerische Vereinsbank, Berliner Bank). Pokles expanzie bánk oproti minulému roku. Štruktúra aktív (hotovosť, šeky, pohľadávky v úverových ústavoch..) a pasív banky (dlžobné úpisy, ..). Porovnanie jednotlivých bánk.