Accounting and control for multinational activities: perspective on the 1990's. - Choi, F.D.S
Rozbor hlavných tendencií, ktoré ovplyvnia vnútorné a vonkajšie informačné prostredie medzinárodných korporácií v 90. rokoch. Hlavnou charakteristikou týchto informačných systémov bude trhová orientovanosť, nefinančné riadenie a režim on line. Ustálené zásady účtovníctva sa nahrádzajú pojmom "relevantnosť rozhodnutia".