Akcionery ob'jedinjajutsja. - Poršnev, A.G
V Moskve sa vytvoril (5.4.1991) Zväz účastinných spoločností. Rozhovor s jeho prezidentom. Odpovede na otázky: aké sú ciele Zväzu, z akej iniciatívy bol založený, aká je skladba jeho členov, čo je obsahom "Štatútu", aká je organizačná štruktúra Zväzu, aké sú prvé výsledky jeho práce a jeho informačno-vydavateľského centra.