Súkromné podnikanie v službách. - Michalová, Valéria
Charakteristika súčasného stavu drobného podnikania v ČSFR. Rozbor vývoja individuálnej zamestnanosti a drobného podnikania v službách vo vyspelých krajinách. Domináncia zamestnanosti v službách a samozamestnanosti. Sondy do individuálneho podnikania v jednotlivých vyspelých krajinách. Cesty zvyšovania kvality služieb v rozvinutých ekonomikách. Predpoklady ďalšieho rozvoja súkromného podnikania v ČSFR.