Kdo rozetne platební neschopnost? - Kadlec, J.
Zatiaľ nie je jasné, ktoré podniky a banky sú perspektívne a neperspektívne. Mnohé úvery sa poskytujú podnikom s platobnou neschopnosťou na základe starých väzieb a podnik má potom len druhotnú platobnú neschopnosť, t.j. väčšie pohľadávky ako záväzky. Návrh na to, ako by sa dal zistiť skutočný stav podniku a jeho perspektívy.