Potencjal firmy a jej innowacyjnosc. - Fengler, Z.
Technologický a finančný potenciál firmy tvoria: potenciál vecný, ľudský, vedeckotechnická základňa, doterajší technický rozvoj a finančný potenciál, ktoré autorka vysvetľuje. Rozoberá najmä najpokrokovejšie stratégie technického rozvoja a skúsenosti v tomto smere. Finančná pomoc malým a stredným firmám.