Modely pro Just in Time v řízení kusové a malosériové strojírenské výroby. - Keřkovský, M.
Koncept riadenia výroby Just in Time (JIT) v riadení kusovej a malosériovej strojárskej výroby. Zásady tohoto spôsobu riadenia. Model rozvrhovania výroby poskytujúci JIT. Riešenie časového usporiadania výrobného procesu. Charakteristiky popisovaného modelu a jeho využitie.