Clearing a hurdle to quality. - Schneider, H.L
Skúsenosti texaskej firmy lokátorovej a bezpečnostnej elektroniky pri realizácii programov na zlepšenie vnútropodnikovej komunikácie pracovníkov a útvarov a súvisiacich programov akosti, ako reakcie na znížený odbyt výrobkov. Personálne zabezpečenie, štruktúra a postup realizácie programov.