Criticism and support for the Baldrige award. - Crosby, P.B
Názory popredných odborníkov USA k zameraniu prestížnej národnej ceny akosti udeľovanej každoročne najúspešnejším firmám. Ide najmä o námietku, že požiadavky ceny sú zamerané príliš na akosť procesov a menej na akosť výrobkov.