National quality mounth 1991.
Tohoročný mesiac akosti v USA má celosvetové zameranie. Akcie pripravené veľkými firmami medzinárodného zamerania na čele s IBM. Satelitné televízne vysielania. Adresy regionálnych výborov poverených organizovaním akcie v jednotlivých častiach USA.