Selling and telling the quality story. - Hall, D.P
Podrobný prehľad a vyhodnotenie výsledkov prieskumu u vedúcich pracovníkov firiem USA o snahách o akosť produkcie a o propagáciu dosiahnutej akosti voči zákazníkovi. Zistené nedostatky v uvedomovaní vedúcich pracovníkov o úlohe akosti a jej propagácii.