<The> journey from bureaucracy to TQM. - Zentmyer, R.K
Odbor zdravotníctva Námorných síl USA sa rozhodol uplatniť Demingove princípy v systéme totálneho riadenia akosti (TQM) u všetkých svojich zložiek. Očakáva sa zvýšená efektívnosť využívania klesajúcich zdrojov, riešenie nespokojnosti s činnosťou Odboru a preklenutie v nazeraní na služby zdravotníctva zo strany organizácie a pacienta. Budovaná infraštruktúra na zavedenie TQM, princípy, výhľady ap.