<The> U.S. Air Force is changing the way it does business. - Baysinger, S.M
Popis programov zavádzaných vo vojenskom letectve USA, ktorým sa mení koncepcia zisťovania chýb na koncepciu ich prevencie. Zvýšenie spoľahlivosti prevádzky lietadiel zo strany údržby. Spracovanie a vyhodnocovanie informácií o akosti.