Reklama očima spotřebitelů. - Franzová, J.
GfK - ČSFR, Inštitút pre výskum trhu so sídlom v Prahe uskutočnil v apríli rozsiahly výskum nazvaný Životný štýl v ČSFR. Súčasťou tohto výskumu bola tiež reklama. Reklamu sleduje najväčší podiel respondentov, najviac sa sleduje reklama v televízii. Väčšina respondentov sa domieva, že reklama má výhody, za nevýhody sa považuje vieryhodnosť a rozpornosť reklamy so skutočnosťou.