Počítače do kapsy - móda nebo nutnost? - Synek, S.
Ponúkané vreckové počítače notebook v úplnosti rešpektujú oblasť použitia, majú zabudované tabuľkové a textové procesory a databázový systém. Typy prenosných počítačov: transportables vyžadajú napájanie na sieť, laptop-napájanie pomocou batérií, notebook alebo pocket computer má integrované programové vybavenie: adresár, kalkulačka, plánovací kalendár, textový editor.