Automatic forecasting software: A survey and evaluation. - Tashman, L.J
Zhodnotenie programového vybavenia pre automatizované prognózovanie z hľadiska jeho výhod a nedostatkov, ako aj či toto podporuje správnosť postupu pri identifikácii, hodnotení a obhajobe prognostických modelov.