Nizozemsko na cestě k roku 2015. - Hrůza, J.
Námety a podnety k perspektívam priestorového rozvoja Holandska. Prehľad sociálnych premien a ich priestorových dôsledkov. Nároky na životné prostredie človeka na prelome tisícročia. Konkretizácia zásad pre špecifické podmienky odvetví a regiónov. Výklad politiky vlády vo sfére priestorového rozvoja a charakteristika existujúcich a potrebných nástrojov.