Regulační úroveň územního plánovaní. - Markvart, J.
Záväznosť, flexibilita a presaditeľnosť plánovania územia. Možnosti využitia regulačných prvkov rozvoja v územnom plánovaní. Metódy a nástroje regulácie územného rozvoja. Možnosti zavedenia plánu využitia územia a jeho hlavné úlohy.