Efektywnosc wykorzystania potencjalu naukowo-badawczego w przemysle. - Szlasa, R.
Autor článku vypracoval projekt podľa opísaných požiadaviek pre podnik Sewyponabap. Základné predpoklady projektu. Celková charakteristika systému. Funkcia a úlohy realizované v systéme Sewyponabap. Účel a rozsah uplatnenia systému. Očakávané výsledky zavedenia systému.