Podnikateľský prístup a privatizácia. Vytýčenie prioritných oblastí výskumu a vývoja. - Chovan, I.
Východiská v oblasti vedeckotechnického rozvoja a úloha Ministerstva hospodárstva SR a súčasná orientácia výskumu v rezorte. Nové prístupy v medzinárodnej spolupráci. Príprava na proces veľkej privatizácie. Adaptácia, zmeny náplne činnosti, zdražovanie prostriedkov, organizačné zmeny.