Comparison of the forecasting ability of ECM and VAR models. - Lesage, J.P
Prezentácia výsledkov experimentov s predpovedaním, založených na modeloch ECM, VAR a na modele autoregresívnych bayesovských vektorov. Kombinácia modelov dáva zaujímavé výsledky. Vysvetlenie rozdielov oproti niektorým výsledkom, známym z literatúry.