Vývojové trendy v oblasti logistiky. - Křížová, E.
Priorita logistiky v podniku. Filozofia Just in time. Znižovanie počtu dodávateľov. Význam moderných komunikačných systémov. Preberanie dopravy špeditérmi. Vykonávanie logistických manipulačných úkonov inými organizáciami. Perspektívy v počte pracovníkov v logistike. Výška nákladov v logistike.