Organizace statistické služby SRN. - Hölder, E.
Hlavné myšlienky prednášky prezidenta spolkového štatistického úradu SRN. Prísun štatistických dát v SRN. Základné organizačné zásady štatistiky v SRN. Spolkový štatistický úrad v rámci organizačnej štruktúry celoštátnej štatistiky. Postup pri spracovaní celoštátnej štatistiky. Prednosti a nevýhody federálneho systému.