Nekolik poznámek k analýze krátkodobého, národohospodářského vývoje v tržních podmínkach. - Dubský, Stanislav
Štatistická charakteristika konjunktúry pomocou štatistických ukazovateľov. Konjunkturálne testy a ich história. Metodológia anketárnych prieskumov. Prednosti a nedostatky konjunkturálnych analýz a ankiet. Príloha: štatistické údaje o ukazovateľoch a indikátoroch, používaných na vyhodnotenie vývoja ekonomiky rakúskym Inštitútom pre hospodársky výskum (WIFO, Wien).