Neue Anforderungen and die Agrarstatistik und den Agrarbericht der Bundesregierung. - Schmitt, G.
Nedostatok informácií o organizačných formách poľnohospodárskych podnikov v SRN ako závažná chyba agrárnej štatistiky a správy o stave poľnohospodárstva Spolkovej vlády. Zanedbanie príjmov, pochádzajúcich z mimopoľnohospodárskych aktivít v nemeckej štatistike.