Wirtschaftszahlen.
Hospodárske údaje o výsledkoch dosiahnutých v SRN (bez bývalej NDR) za október 1990 až september 1991 v porovnaní s predchádzajúcim rokom. Ceny surovín a poľnohospodárskych výrobkov na svetovom trhu. Ceny dosiahnuté za jednotlivé poľnohospodárske výrobky, výsledky zahraničného obchodu.