Makroekonomika planovoj i predprinimatel'skoj sistemy. Eksperimental'nyj speckurs. - Fal'cman, V.
Prvá časť experimentálneho špeciálneho kurzu "Makroekonomika plánového a podnikateľského systému", ktorý autor prednáša na MGU. Obsah celého kurzu: Úvod. Sovietska makroekonomika v minulosti a v budúcnosti. I.: Inovačné faktory ekonomického rastu. II.: Investičné faktory ekonomického rastu. III.: Ekonomický rast. V uverejnenom Úvode autor ukazuje, že analýza makroekonomiky ZSSR musí vychádzať z dvoch systémov - plánového a podnikateľského.