Makroekonomika planovoj i predprinimatel'skoj sistem. - Fal'cman, V.
Hlava 1.: Obnova technológie a výroby. Inovačný potenciál krajiny. Priority vedeckotechnického pokroku. Dôvody prioritného urýchleného rozširovania progresívnych bázových technológií.