Inflácia a nerovnováha na trhu spotrebného tovaru v čs. ekonomike. - Šujan, I.
Stručné zhrnutie hlavných teoretických poznatkov o podstate, javových formách a príčinách inflácie, s prihliadnutím na jej špecifické aspekty v centrálne plánovej ekonomike. Experimentálna kvantifikácia vývoja inflácie na trhu spotrebného tovaru v čs. ekonomike podľa jej jednotlivých javových foriem i súhrnne v období r. 1970-1990, s prognózou jej pravdepodobného ďalšieho vývoja.