Uwarunkowania surowcowe dalszego rozwoju gospodarek swiata i wyzwania dla Polski. - Dembowski, J.
Priemerné rovnaké tempo spotreby základných surovín a ukazovatele pružnosti spotreby so zreteľom na ND v OECD podľa výsledkov výskumu. Priemerné ročné tempo rastu spotreby energie a základných minerálnych surovín ako aj pružnosť spotreby so zreteľom na ND vo svete. Svetové zásoby minerálnych surovín a ich využitie. Model pre Poľsko.