O nakoplenii i potreblenii. - Ivanov, Je
Akumulácia, spotreba, efektívnosť a životná úroveň. Využitie národného dôchodku na spotrebu a akumuláciu a dynamika národohospodárskych ukazovateľov v r. 1960-1990. Stratégia sociálno-ekonomického rozvoja krajiny a vzťah medzi akumuláciou a spotrebou. Pôsobenie štátu na akumuláciu a spotrebu.