Procedury opiniodawczo-decyzyjne udzielania gwarancji panstwowych na kredyty zagraniczne zwiazane z realizacja protektow inwestycyjnych prowadzacych do przemian strukturalnych w gospodarce polskiej. - Kopyra, Z.
Formulácia investičného návrhu. Jeho mikroekonomická analýza a overenie vykonateľnosti projektu. Jeho makroekonomické hodnotenie. Príprava dôležitých dokladov pri poskytnutí štátnej záruky. Kontrola povinností štátneho rozpočtu z titulu daných záruk.