Přes 1700 přihlášek do konkursu na vědeckotechnické projekty. - Šedivý, V.
Úlohy Ministerstva pre hospodársku politiku a rozvoj ČR a zásady pre vedu, výskum a techniku. Témy vyhlásených programov a výsledky konkurzu, vypísaného na projekty. Komercializácia aplikovaného výskumu. Podstatné náležitosti a životný cyklus projektu.