Sovetskaja ekonomika: stadial'nyj perelom. - Černikov, D.
Koncepcia štádií ekonomického rastu ako základný prístup prognózovania súčasnej sovietskej ekonomiky. Predpoklady a východiská štadiálnej analýzy tempa proporcií rozvoja. Charakteristika osobitostí zmien reprodukčných proporcií v sovietskej ekonomike a v retrospektíve. Nevyhnutnosť vytvorenia takých štruktúr a proporcií, ktoré sú vlastné postindustriálnej spoločnosti. Obsah jednotlivých etáp tohto procesu.