generalized economic equilibrium. - Danilov, V.I
Zovšeobecnený koncept ceny, ktorý vznikol po odstránení niektorých nerealistických predpokladov, na ktorých stavajú bežne používané modely ekonomickej rovnováhy. Topologická verzia zovšeobecnenej ceny.