Základné charakteristiky Európskeho systému integrovaných ekonomických účtov ESA. - Stratil, D.
Základné charakteristiky Európskeho systému integrovaných ekonomických účtov ESA aplikovaného v Európskom hospodárskom spoločenstve. Rámcové rozpracovanie účtov a štandardných tabuliek vytvára postačujúce predpoklady na vytvorenie predstavy o štruktúre, funkciách a fungovaní systému.