Základné termíny zo systému národných účtov. - Adamiš, L.
Výkladový slovník základných termínov zo systému nadnárodných účtov. Tri časti slovníka: slovensko-anglický slovník základných termínov, anglicko-slovenský slovník základných termínov, výkladový slovník základných termínov.