Ekonomická aktivita dôchodcov. - Hlad, František
Počet pracujúcich dôchodcov sa zisťoval k 31. máju 1990. V štátnom a družstevnom sektore (vrátane JRD) pracovalo 238,5 tis. dôchodcov. Podiel žien na počte pracujúcich dôchodcov bol 52,5 perc. Údaje o druhoch činnosti a o vekovej štruktúre pracujúcich dôchodcov v postproduktívnom veku. Prehľad o pracujúcich po vzniku nároku na starobný dôchodok.