Niektoré skúsenosti zo zníženia pracovných síl v poľnohospodárskych podnikoch. - Mach, František
Zníženie počtu pracovných síl v organizáciách poľnohospodárskej prvovýroby SR v r. 1990 a zníženie počtu pracovníkov očakávané v r. 1991. Možnosti nových pracovných príležitostí pri finalizácii produktov a pri zmene výrobného programu.