Sostjazatel'nost' v sisteme chozjajstvovanija. (Metodologičeskij aspekt). - Grečišnikov, P.
Deformácia súťaženia v podmienkach ignorovania tovarovo-peňažných vzťahov. Nové formy súťaženia v podmienkach rôznych foriem vlastníctva. Nové prístupy k oceňovaniu výsledkov práce na základe svetových štandardov. Sociálne dôsledky ekonomickej súťaže.