Time-manager-podstawowe ogniwo w nowoczesnych strukturach zarzadzania. - Fic, D.
Time-manager ako vysoko špecializovaný odborník v riadení, riešiaci problémy optimalizácie úloh. Prínos K. Adamieckeho, A. Einsteina a H.I. Ansoffa do teórie riadenia. Britskí a americkí odborníci a ich snaženia v oblasti riadenia. Middle managers ako špecifický time-managers.