Výpověď nadbytečnému pracovníku z důvodu organizačních změn. - Hochman, J.
Rôzne modifikácie, ktoré môžu prichádzať do úvahy pri nadbytočnosti pracovníka spôsobenej organizačnými zmenami. Povinnosti súdov pri rozhodovaní o neplatnosti výpovede. Neprípustnosť zasahovania súdov do rozhodovacej právomoci organizácií o zložení pracovných kolektívov.