Ke koncepci mzdové reformy. - Baštýř, I.
Výber niektorých hlavných myšlienok z referátu Iva Baštýřa, riaditeľa odboru príjmovej politiky FMPSV. Mzdová reforma je súčasťou ekonomickej reformy smerujúcej k transformácii čs. hospodárstva k trhovej ekonomike a je tiež súčasťou rozvinutej demokratickej základne spoločnosti. Koncepcia a východiská mzdovej reformy, poňatie mzdovej reformy v podnikateľskej sfére. Dočasná regulácia miezd.