Munkaügyi statisztikai adatok.
Údaje pracovnej štatistiky za 2. štvrťrok 1991 v Maďarsku. Počet, mesačné btto a netto platy fyzicky a duševne pracujúcich v priemysle, poľnohospodárstve, doprave, spojov, obchode. Vývoj hrubého zárobku u plnozamestnaných vo výrobných odvetviach Maďarska za 1. polrok 1991.