Odmeňovanie pracovníkov štátnej správy v Rakúsku a SRN. - Kopuncová, B.
Úradníci, ktorí spadajú v Rakúsku do kategórie štátnych úradníkov. Štruktúra mesačného platu úradníka všeobecnej správy, závislosť jeho výšky od služobnej triedy. Požadované vzdelanie pre výkon služby. Platové sadzby pre zamestnancov štátnej správy v SRN.