Podnikatel a paragrafy. Mzda u soukromníka. - Šusta, V.
Všeobecne záväzným mzdovým predpisom pre odmeňovanie pracovníkov u súkromných podnikateľov, ktorí zamestnávajú do 200 pracovníkov, je vyhláška federálneho ministerstva práce a sociálnych vecí č. 135/1990 Zb., o odmeňovaní pracovníkov pri súkromnom podnikaní občanov. Stručný výklad vyhlášky podľa jednotlivých paragrafov.